Izložba multimedijalne umjetnice Aleksandre Kokotović.
Koncept izložbe je međupovezanost osobne i kolektivne povijesti, nasljeđa predaka i dubokog utjecaja prirode i snova na ljudsku svijest. Svaki komad služi kao portal u carstvo gdje se spajaju nostalgija, težnja i uzvišeno, pozivajući gledatelje na razmišljanje o zamršenoj tapiseriji postojanja i neuhvatljivoj suštini identiteta.
Ova izložba istražuje dubinu ljudskog iskustva kroz prizmu vremena, sjećanja i mitova. Svako djelo predstavlja točku susreta između osobnih narativa i šireg kulturnog nasljeđa, istražujući kako nasljeđe naših predaka oblikuje naše razumijevanje sebe i svijeta oko nas.
Aleksandra Kokotović je multimedijalna umjetnica rođena u Sarajevu. Aktivna je i prisutna na bosanskohercegovačkoj, srpskoj i američkoj umjetničkoj sceni. Izlagala je u Litvi, Poljskoj, Austriji, Francuskoj, Crnoj Gori, Albaniji, Sjevernoj Makedoniji, Bugarskoj, na Maldivima, u Egiptu, Jordanu, Bangladešu, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Libanonu, Engleskoj,… Diplomirala je na Accademia del Lusso, a članica je ULUS-a i ULUBiH-a. Živi i radi na Floridi, u Beogradu i Londonu. Priredila je 50 samostalnih izložbi i sudjelovala na 100 grupnih izložbi. Njezini radovi dio su privatnih i javnih kolekcija širom svijeta.