U nedjelju 15. prosinca o.g. održana je prva redovita Izvještajna skupština Omladinskog kluba muslimana, a koji djeluje u prostoru Islamskog centra u Zagrebu.

Predstavljen je i usvojen novi logo OKM-a, statut, plan rada aktivnosti. Bilo je govora i o ispunjenim zadacima.

Na toj su izvještajnoj skupštini OKM-a prisustvovali i dragi gosti: predsjednik Islamske zajednice Medžlisa Zagreb Nermin Botonjić i šef pravne službe Mešihata Bermin Meškić, pruživši i nazočnošću i sudjelovanjem na Izvještajnoj skupštini bezrezervnu i punu podršku i rukovodstvu i članovima OKM-a. Na Skupštini je nazočilo 60 omladinaca/ki i kroz diskusije uskladilo svoje stavove. Rukovodstvu OKM-a oni su i dodatni motiv i obveza u ostvarenju budućih ciljeva ove organizacije mladih.

Imran Srebreniković, predsjednik OKM-a, na Izvještajnoj je skupštoni OKM-a tog 15. prosinca naglasio da mu je želja od OKM-a napraviti brend koji će biti prepoznat kao organizacija koja razbija sve predrasude i koja se zalaže za mlade ljude. “InshAllah, na tom putu ćemo ustrajati!”, kazao je odlučno. Imran Srebreniković se zahvalio, na kraju sjednice, svim članovima Izvršnog odbora OKM, a i svima onima koji su izabrali rukovodstvo OKM-a, ponovivši da ih želi najkvalitetnije predstavljati.